Привет. Имам въпрос, свързан с грижата за косата. Той е следния: Кое е уникалното при грижата за коса, създадена с бионаука, и как тя допринася за здравето на косата и скалпа? Поставям въпроса, защото някъде четох за иновативни биопродукти за коса. Ще се радвам ако ми съдействате и ме насочите към конкретна информация. Предварително благодаря на отзовалите се.
2 posters
Имам въпрос, свързан с грижата за косата
Shadow- Posts : 47
Здравейте. Това е супер модерен подход, от който и аз се интересувах много. Грижата за коса, създадена с бионаука, използва иновативни методи като хиперферментация на живи водорасли, за да осигури интензивно подхранване и защита на косата и скалпа. Тази технология извлича до 80% от активните молекули, което прави съставките по-силни и ефективни. В резултат, продуктите умножават ефекта на активните съставки четирикратно и покриват осемте основни признака за здрава коса: хидратация, подхранване, баланс, сила, защитен цвят, без наелектризиране, обем и блясък. Полезна и интересна информация по тази тема, можете да откриете в блога на https://prohairshop.bg/