Interact

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Interact

Добре дошли в Interact - онлайн общност, където различни хора се събират, за да обсъждат важни теми и въпроси.Присъединете се към разговора и споделете своите мисли!

2 posters

Необходимо ми е да получа информация

Sky

Необходимо ми е да получа информация Empty Необходимо ми е да получа информация

Писане by Sky Съб Ное 09, 2024 4:02 pm

Здравейте. Необходимо ми е да получа информация по следния въпрос, който засяга правата ни като потребители. Какви са основните права на потребителите при онлайн пазаруване в Европа? Ще се рдавам, ако някой тук е запознат с темата и ми съдейства. Предварително ви благодаря.
    Shadow

Необходимо ми е да получа информация Empty Re: Необходимо ми е да получа информация

Писане by Shadow Нед Ное 10, 2024 2:48 pm

Привет. Потребителите имат няколко основни права, включително правото на информация, което гарантира предоставянето на ясни и разбираеми данни за продуктите преди покупката, и правото на отказ от договора в рамките на 14 дни, без да е необходимо да посочват причина. Търговците са задължени да осигурят потвърждение на поръчката и да информират потребителите за всички условия на сделката. На този линк, можете да отирете още информация по въпроса: https://telegraph.bg/pr/novini/prava-na-potrebitelite-pri-onlajn-pazaruvane-v-evropa-kakvo-da-napravim-ako-smiatame-che-sme-oshteteni-431716 Надявам се да ви е от полза.

В момента е: Чет Ное 21, 2024 9:10 pm