Interact

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Interact

Добре дошли в Interact - онлайн общност, където различни хора се събират, за да обсъждат важни теми и въпроси.Присъединете се към разговора и споделете своите мисли!

2 posters

Имам въпрос, свързан с кредитните компании

Sky

Имам въпрос, свързан с кредитните компании Empty Имам въпрос, свързан с кредитните компании

Писане by Sky Чет Ное 14, 2024 3:56 pm

Привет. Имам въпрос, свързан с кредитните компании. Бихте ли ми казали, как те отговарят на специалните нужди на клиенти, които предпочитат лично кандидатстване пред онлайн процес? Посавям въпроса, т.к. на този етап е чужд за мен, а искам да разбера повече. Защото ще имам нужда от техните услуги, а незнам на къде да се насоча. Ще помоля и за насока към конкретен офис в гр.Варна. Предварително благодаря на отзовалите се.
    Zoom

Имам въпрос, свързан с кредитните компании Empty Re: Имам въпрос, свързан с кредитните компании

Писане by Zoom Пет Ное 15, 2024 9:06 am

Здравейте. За клиенти, които не са фенове на онлайн кандидатстването, новият офис на Кеш кредит в кв. Аспарухово предоставя възможност за лична среща с консултант, който да ги води през целия процес на кандидатстване. Това включва помощ при попълване на документите, избор на кредитен продукт и бързо одобрение на място. Личното обслужване дава на клиентите повече увереност и възможност да зададат въпросите си директно, което прави целия процес по-прозрачен и лесен за тези, които предпочитат личен контакт. Давам пример за конкретния офис, защото вече го посещавах и останах много доволна от отзивчивостта на служителя. За повече информация, посетете този линк: https://www.chernomore.bg/a/2-varna/275190-s-tsel-da-ulesni-klientite-si-kesh-kredit-otvori-ofis-v-kv-asparuhovo

В момента е: Нед Ное 24, 2024 9:06 am